Vores Vision

Kunde tilfredshed, loyalitet og tilgængelighed er vores varemærke. Der gøres ikke forskel på Privatkunder og Erhvervskunder.
Vi holder hvad vi lover.
Nordisk Lakcenter er et moderne og fremtidssikret lakcenter I Hirtshals, hvor kundetilfredshed, loyalitet og tilgængelighed er vores nøgleord. Alle kunder er lige vigtig for forretningen. Hos NLC gør vi ikke forskel på privat og erhvervskunder.
Ved Nordisk Lakcenter holder vi vores aftaler.

 

Vores vision er, at skabe et nytænkende og moderne Lakcenter, hvor vi vil kunne tilbyde vores samarbejdspartner noget, de ikke kan få andre steder. Vi vil kunne tilbyde fælles fodslag over for forsikringsselskaberne i forbindelse med taksering af skader. Her tages udgangspunkt i, den store erfaring og indsigt Nordisk Lakcenter har inden for taksering og forhandling med de forskellige forsikringsselskaber. Vi ved bedre end nogen - hvor vigtig kvaliteten er i forhold til business to business. 

Vi kan tilbyde potentielle samarbejdspartnere en dybdegående og meget gentrængende kvalitet. Vores erhvervskunder og privatkunder skal mærke og opleve, at de har fået en leverandør / samarbejdspartner, der arbejder målrettet, på at skabe det bedste resultat hver gang.

 
Kundetilfredsheden er alt afgørende for forretningen. Vi skal til enhver tid indfri kundens forventning.

 

Der ud over vil Nordisk Lakcenter kunne tilbyde samarbejdspartnere, at sidde med ved forhandlingsbordet, når der forhandles eller forlænges kontrakter med de forskellige forsikringsselskaber. Det er essentielt for begge forretninger, at forsikringsselskaberne ikke får mandat til at sætte, eller dikterer, en udviklingretningen for hverken Pladeværkstedet eller Lakcenteret.

Nordisk Lakcenter vil også gerne hjælpe vores Norske naboer. 

Mange Norske bilejere er selvforsikret, eller har en relativ høj selvrisiko. Det kan derfor ofte betale sig for disse kunder, selv at finansiere en reparation, da de ellers risikerer, at stige voldsomt i forsikringspræmie.


Nordisk Lakcenter tilbyder også vores kunder en professionel klargøring af biler, både indvendig og udvendig. Afrensning og Polering samt Lakforsegling er alt afgørende for karosseri og lakeringens levetid. Især ved kystområder er der et stort kundepotentiale, da der her er et højt saltindhold i luften. I disse områder ses der mere flyverust, som på sigt ødelægger bilens lak og skaber korrosion / gennemtæring.

 

 

Kontakt

Nordisk LakCenter
Dalsagervej 14 C
9850 Hirtshals
Tlf: +45 98 94 43 43

Find vej