Kosmetisk udvendig afrensning / polering

Hvorfor skal bilen afrenses og poleres.
En polering er med at forlænge livet for på bils lak. En god polering ligger et beskyttende lag over bilens lak, og det for ikke kun bilen til at se flot og stråle ud med en blank og flot overflade.

 

En polering beskytter lakken for både, sol, snavs og vejsalt.
En polering af din bil, giver bilen en beskyttende overflade der udover at giver bilen en smudsafvisende overflade, også er med at til sikre at små skader i lakken bliver forseglet. Det kan være små skrammer, eller stenslag i lakken som der ikke syner af noget særlig. Men netop her kommer en af styrkerne ved at få poleret sin bil ind i billedet. Du for disse små ridser og stensalg forseglet effektiv, og dermed forhindre du at der kommer til at sidde noget og samle sig som kan starter rust korrosion der udviklersig til skader i lakken.

Vi anbefaler at du for afrenset og poleret forår og efterår.
Vejsalt er bestemt ikke er noget vores karosseridele på bilen har godt af. Salten er meget ødelæggende for karosseriet og karosseridele. For at sikre din bils lak en lang levetid, så er det ideel at få en polering af sin bil to gange om året. Efterår og forår. Efterårspoleringen er med til at gøre bilen klar til vinterens salt, sjap og regn. Vejene bliver meget beskidte og er bilens lak ikke afvisende overfor salt og skidt sætter det sig fast og tærer lakken stille og roligt.
Forårspolering sikre fjernelse saltet fra lakken, og du er klart til at køre ud i solen og ramme forårets samt sommerens mange flyvende og insekter uden at de brænder sig fast på en varm overflade på bilen.
Image
Image